Wat moeilijk gaat tóch mogelijk maken

U wilt het liefst uw leven weer oppakken zoals u dat gewend was. Samen met u en uw naasten stellen we alles in het werk om beperkingen te overwinnen. We kijken met u wat we met een doelgerichte behandeling mogelijk kunnen maken.

Hoe doen we dat?

Allereerst door goed naar u en uw naaste omgeving te luisteren, zodat wij uw verhaal kennen. We bespreken de doelen die u wilt bereiken. Wat wilt u straks weer kunnen na afloop van de revalidatiebehandeling? En wat is er nodig om straks weer thuis te wonen of aan het werk te gaan? Veel onderwerpen om over na te denken. Wij zijn er om u daarbij te helpen en te adviseren zodat u na de revalidatie naar eigen vermogen weer mee kunt doen in de maatschappij.

Met wie doen we dat?

Om u de beste behandeling op maat te bieden, werkt de revalidatiearts samen met een multidisciplinair team van behandelaars, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, logopedisten, psychologen en verpleegkundigen. Het persoonlijke behandelplan is het uitgangspunt om de gestelde doelen te bereiken.