Eerste afspraak

Om te revalideren bij De Hoogstraat heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Na deze verwijzing ontvangt u een uitnodiging voor een eerste consult met de revalidatiearts. De Hoogstraat werkt met behandelteams met specifieke kennis over bepaalde ziekten of aandoeningen. De wachttijd kan per behandelteam verschillen.

Identiteitspapieren

De Hoogstraat is wettelijk verplicht uw identiteit te controleren. Daarom is het belangrijk dat u tijdens uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringsbewijs meeneemt.

Behandelovereenkomst

Wanneer u in behandeling komt, gaat u een behandelovereenkomst aan. In deze behandelovereenkomst zijn de algemene voorwaarden omschreven die gelden op de behandeling. Ook worden de behandeldoelen, die tijdens het eerste consult met uw revalidatiearts zijn vastgesteld, in deze overeenkomst opgenomen.

Afspraak afzeggen

Wij vragen u om alleen uw afspraak af te zeggen als er geen andere mogelijkheid is. Het is van belang om dit zo ver mogelijk van tevoren te doen. Bij meerdere afzeggingen nemen wij contact met u op om de voortgang van uw revalidatie te bespreken.

  • Wanneer u een afspraak met de revalidatiearts heeft, kunt u uw afspraak afzeggen via het polisecretariaat: 030 256 1280.
  • Wanneer u een afspraak met een behandelaar heeft, kunt u uw afspraak afzeggen via de planning: 030 256 1275.