Advies op maat

U kunt met allerlei praktische vragen bij ons terecht en wij denken graag met u mee over een aanpassing. Voor het ontwikkelen van aanpassingen werken de revalidatietechnici samen met behandelaars en revalidatieartsen. Zij zetten met u op een rijtje wat uw wensen zijn en ontwikkelen vervolgens een maatwerkaanpassing dat daarbij aansluit.

Verwijzing van uw (huis)arts

Voor het ontwikkelen van een aanpassing en voor het op maat maken van een aanpassing, heeft u een verwijzing nodig voor revalidatiebehandeling bij De Hoogstraat. Uw (huis)arts of medisch specialist verwijst u dan naar één van de revalidatieartsen. Deze zet met u op een rijtje wat er precies nodig is en schakelt de afdeling revalidatietechniek en/of een ergotherapeut in.

Vergoeding hulpmiddelen

Hulpmiddelen worden meestal vergoed door uw zorgverzekeraar of door uw gemeente via de WMO. Mocht u hier tijdens de revalidatiebehandeling vragen over hebben, dan kan de maatschappelijk werker of ergotherapeut u hierover adviseren.

Wij denken graag met u mee!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar art@dehoogstraat.nl of neem telefonisch contact op via 030 258 1441.

Meer informatie