Onze ambitie is wat moeilijk gaat toch mogelijk maken zodat kinderen en volwassenen die bij ons revalideren hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij.

Kom verder

De Hoogstraat Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen. Landelijk zijn we bekend om succesvolle integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten en kennisontwikkeling door wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis en ervaring toetsen, delen en gebruiken we om jong en oud verder te helpen en te ondersteunen met gerichte informatie, behandeling, stevige training en slimme (technische) aanpassingen. Met als doel revalidanten naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid te helpen. Partner, ouders, kinderen en/of vrienden zijn actief betrokken en spelen een centrale rol.

Bekijk hier het jaarverslag 2023

Strategische focus 2021-2024

Samen ontwikkelen en blijven vernieuwen, dat vinden we heel belangrijk in De Hoogstraat. In de Strategische focus 2021-2024 stellen we vast welke koers we varen, hoe we dat doen en met wie we dat doen. Dit document vindt u in de bijlage, evenals de infographic waarin de Strategische focus is samengevat.