Maak jij het verschil als vrijwilliger?

Sta je graag voor anderen klaar, ook in moeilijke tijden? En vind je het leuk om een praatje te maken, te helpen bij de lunch of het avondeten of revalidanten de weg te wijzen naar hun therapie? Meld je dan aan als vrijwilliger bij De Hoogstraat Revalidatie. Als vrijwilliger ben je een onmisbare kracht voor onze revalidanten. We hebben veel mogelijkheden en staan open voor nieuwe ideeën!

Wij begeleiden je bij je taken en je krijgt daarbij ondersteuning in een prettige sfeer. Als vrijwilliger kom je niet alleen iets brengen, maar natuurlijk ook halen. Het vrijwilligerswerk kan je veel opleveren: een zinvolle tijdsbesteding, nieuwe ervaringen, contacten opdoen en het benutten van jouw talenten. Verder vergoeden we de door jouw gemaakte reiskosten. Ook een ongevallenverzekering wordt geregeld.

Vrijwilligers vertellen

Jos

Vrijwilliger voeding dwarslaesie/orthopedie

Seppe

Vrijwilliger restaurant

Desiree

Gastvrouw en vrijwilliger voeding

Desiree de Kort gastvrouw en vrijwilliger voeding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem dan een kijkje welke vrijwilligersvacatures beschikbaar zijn of neem vrijblijvend contact op. We kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen de organisatie. Als vrijwilliger kan je aan de slag op verschillende plekken, maar eigen ideeën zijn ook welkom. Je kunt contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Anne Merkies via 030 256 1342 of vrijwilligerscoordinator@dehoogstraat.nl.