In de revalidatie gaat het om samen doelen stellen, op weg naar herstel. In je werk betekent dit dat je een belangrijke bijdrage levert aan de zelfstandigheid van volwassenen en kinderen die bij ons revalideren. Deze zelfstandigheid zijn zij (deels) verloren na bijvoorbeeld een ongeluk of ziekte. In een team professionals werk je elke dag samen vooruit aan het herstel, zodat revalidanten naar vermogen hun leven weer kunnen oppakken.

Altijd in ontwikkeling

Met wetenschappelijk onderzoek wordt binnen De Hoogstraat continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen. Je werkt dus altijd volgens de laatste inzichten en innovaties. We zorgen er ook voor dat jij je kunt blijven ontwikkelen in je vak. Ook wanneer je nog aan het begin staat van je carrière, bieden we jou de kans om tijdens een stage kennis te maken met revalidatie.

Wat vinden De Hoogstraat collega’s zelf?

Iedere twee jaar doet De Hoogstraat een medewerkerstevredenheids-onderzoek; de Fan-scan. De Hoogstraat medewerkers scoren hun werk op verschillende onderwerpen. En om eerlijk te zijn; we doen het binnen De Hoogstraat goed. Gemiddeld scoren we een 8! We behalen met onze resultaten zelfs het keurmerk ‘Beste werkplek’, met twee sterren. Dat is gebaseerd op een vergelijking met andere zorginstellingen. En natuurlijk blijven we met elkaar werken aan de punten die altijd nog beter kunnen.

Ben jij nieuwsgierig naar werken in de revalidatie en wil je een baan waarbij je niet alleen je kennis maar ook je hart inzet? Kijk dan welke vacatures bij jou passen of stuur een open sollicitatie.