Welkom bij De Hoogstraat sport

Bent u nu in revalidatiebehandeling bij De Hoogstraat en wilt u meer weten over de sporttherapie of de psychomotorische therapie? Of zoekt u een concrete plek om zelf te sporten en te bewegen? Wilt u een advies of juist meer informatie over de mogelijkheden in uw eigen woonomgeving? Of zoekt u juist een ruimte om uw eigen (sport)activiteit te organiseren en wilt u een ruimte huren?

Alle antwoorden op deze vragen vindt u op deze website. Mocht u nog meer vragen hebben, mail dan naar sport@dehoogstraat.nl of bel naar 030  – 256 1526

Laatste nieuws

 

Beste sporters van De Hoogstraat Sport,
Op vrijdagavond 26 november jl. kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan. De nieuwe maatregelen hebben mogelijk ook impact voor u als sporter binnen De Hoogstraat Sport.

Vanaf zondag 28 november 5.00 uur gelden er nieuwe maatregelen. Deze komen bovenop de reeds bestaande maatregelen.

De belangrijkste aanpassing is dat alle sportlocaties (de gymzaal, de sportzaal en het zwembad) voor de duur van drie weken gesloten zijn tussen 17:00 en 05:00 uur. 

Wij sluiten dagelijks om 17:00 uur. De sluiting gaat in op zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december 2021.

Dat betekent heel concreet dat:

 • De sportgroepen (sport & spel en badminton) op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur komen te vervallen.

Wij bieden de sporters graag een alternatief: het is mogelijk om de groepen te verplaatsen naar woensdagmiddag tussen 14.45 uur en 17.00 uur. Sportbegeleider Ernest neemt daarover contact met u op.

 • De fitnessgroepen op de dinsdag en donderdagavond tussen 17.30 en 20.30 uur komen te vervallen.

Wij bieden sporters uit deze groepen (maar ook andere sporters) de mogelijkheid om op zaterdag te komen fitnessen. We zijn open op zaterdag 4 december, 11 december en 18 december 2021. Wij bieden elk uur een groep, vanaf  08.30 tot 12.30 uur. Opgeven kan viasport@dehoogstraat.nl

Niet alle fitnessgroepen op de dag zijn vol. U kunt elke dag tussen 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 14.00 uur bij ons deelnemen aan fitness. Een groep kent een maximaal van 12 sporters. Informeer naar de mogelijkheden op de dag, door een mail te sturen naar sport@dehoogstraat.nl. Mogelijk kunt u ergens aansluiten.

Daarnaast bieden wij u ook nog de volgende mogelijkheden.

 • Op donderdagavond om 19.00 uur kunt u deelnemen aan een Online sportles van Doriet. Vanuit uw eigen huis of omgeving toch in beweging blijven. We starten hiermee vanaf donderdag 2 december 2021. U kunt hiervoor de linkjes vinden op onze website: dehoogstraat.nl/sporten-bij/ en in de bijlage: online sport link.
 • En op donderdagmiddag van 15:00 uur tot 16:00 uur kunt u altijd meedoen met de 50FIT Bootcamp, buiten op Cruijff Court. Alle oefeningen worden aangepast aan uw niveau. Er is nog meer dan voldoende plek. Dus kom lekker met Ernest buiten sporten.

Heeft u vragen over uw groep of bijvoorbeeld over uw lidmaatschap, wilt u meer informatie of wilt u overleggen over uw sportmogelijkheden, stuur een mail naar sport@dehoogstraat.nl of neem contact op met Gemma Regnery: 030 – 256 1526 en wij helpen u altijd verder.

Er is gelukkig ook goed nieuws!

Veel sporters die  – bij ons op de dag – deelnemen aan fitness, zwemmen of sporten in de groepen kunnen wij gelukkig blijven verwelkomen. De bekende en onderstaande maatregelen blijven natuurlijk van kracht. We brengen ze graag nogmaals onder uw aandacht:

 • Bij het betreden van een sportlocatie is een coronatoegangsbewijs (QR code) verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Uw begeleider bij de activiteit is hiervoor verantwoordelijk en controleert u.
 • Het is verplicht 1,5 m afstand te houden.
 • Draag binnen in het gebouw altijd een mondkapje. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.
 • Sporters nemen altijd de kortste route van en naar de sportlocatie.
 • Gebruik van kleedkamers is mogelijk, alleen voor kortdurend gebruik zonder gebruik van de douche. (na zwemmen mag wel gedoucht worden)
 • Het restaurant is NIET beschikbaar voor sporters. Wij vragen u daar niet te komen.
 • We willen benadrukken uw verblijf binnen de Hoogstraat Revalidatie te beperken tot gebruik en deelname aan de sportactiviteit.

De aanscherpingen en nieuwe maatregelen vragen het uiterste van u. Daarvan zijn we ons zeker bewust. Wij doen er echt alles aan om het sporten en het zwemmen binnen De Hoogstraat voor u  mogelijk te blijven maken. Maar daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Houdt u zich alstublieft aan de bovengenoemde afspraken. Zo blijven we het sporten en zwemmen mogelijk maken. Dank u wel.

Met vriendelijke groet, mede namens Raad van Bestuur,

Karin den Balvert

Manager De Hoogstraat Sport

 

.

Online sport –

 

Donderdag 19:00 uur – Begeleider Doriet
Hierbij de links naar de online lessen:

– Donderdag 2 december 19:00 uur:
http://videocon.dehoogstraat.nl/startmeeting/16669-1638037047

– Donderdag 9 december 19:00 uur:
http://videocon.dehoogstraat.nl/startmeeting/16670-1638037149

– Donderdag 16 december 19:00 uur:
http://videocon.dehoogstraat.nl/startmeeting/16671-1638037212

 

 

Laatste nieuws

50FIT BOOTCAMP

Geniet jij van het buiten zijn? Ben je niet bang voor een spatje regen? En wil je meer in beweging komen en je fitter voelen? Dan is 50FIT Bootcamp zeker iets voor jou.

50FIT Bootcamp is geschikt voor iedereen van 50 jaar en ouder die zich zonder hulpmiddel kan voortbewegen. Is bootcamp niet te moeilijk of te zwaar voor mij? Dat heb je zelf in de hand! In elke training starten we de oefeningen op beginnersniveau. Als het goed gaat, bouwen we verder op. Soms gebruiken we gewichten, maar we trainen vooral met wat er op ons pad komt; een bankje, een stoep of een groot grasveld. Er is altijd wat te bedenken en hierbij gaan we een passend programma maken. Heerlijk in de buitenlucht.

Informatie over het inschrijven:

Mail naar sport@dehoogstraat.nl of bel naar 030 – 256 1526

.