Welkom bij De Hoogstraat sport

Bent u nu in revalidatiebehandeling bij De Hoogstraat en wilt u meer weten over de sporttherapie of de psychomotorische therapie? Of zoekt u een concrete plek om zelf te sporten en te bewegen? Wilt u een advies of juist meer informatie over de mogelijkheden in uw eigen woonomgeving? Of zoekt u juist een ruimte om uw eigen (sport)activiteit te organiseren en wilt u een ruimte huren?

Alle antwoorden op deze vragen vindt u op deze website. Mocht u nog meer vragen hebben, mail dan naar sport@dehoogstraat.nl of bel naar 030  – 256 1526

Laatste nieuws

50FIT BOOTCAMP

Geniet jij van het buiten zijn? Ben je niet bang voor een spatje regen? En wil je meer in beweging komen en je fitter voelen? Dan is 50FIT Bootcamp zeker iets voor jou.

50FIT Bootcamp is geschikt voor iedereen van 50 jaar en ouder die zich zonder hulpmiddel kan voortbewegen. Is bootcamp niet te moeilijk of te zwaar voor mij? Dat heb je zelf in de hand! In elke training starten we de oefeningen op beginnersniveau. Als het goed gaat, bouwen we verder op. Soms gebruiken we gewichten, maar we trainen vooral met wat er op ons pad komt; een bankje, een stoep of een groot grasveld. Er is altijd wat te bedenken en hierbij gaan we een passend programma maken. Heerlijk in de buitenlucht.

Informatie over het inschrijven:

Mail naar sport@dehoogstraat.nl of bel naar 030 – 256 1526

.