Welkom bij De Hoogstraat sport

De versoepelingen – zowel vanuit het RIVM als vanuit De Hoogstraat Revalidatie –  bieden ons weer nieuwe sportmogelijkheden. We zijn blij dat we een deel van onze sportactiviteiten nu ook in het revalidatiecentrum kunnen aanbieden.

Belangrijk om te weten:

Vanaf maandag 31 mei start ons nieuwe sportrooster. U kunt zich bij ons voor verschillende sportactiviteiten aanmelden: fitness, groepssport en Go-FIT. Als u wilt deelnemen aan één of meerdere activiteiten moet u zich per activiteit éénmalig aanmelden. U meldt zich aan voor een vaste groep en een vast tijdstip. U hoeft zich dus niet meer wekelijks aan te melden. Ook wordt u gevraagd om een keuze te maken uit één van onze lidmaatschappen.

Onze fitnessactiviteit wordt in de fitnesszaal op de eerste etage aangeboden.
Bij binnenkomst in het revalidatiecentrum gelden de volgende afspraken:

  • U wordt gevraagd de aangegeven route te volgen. Dit is de kortste weg naar de fitnesszaal en de kortste weg terug.
  • Kom in sportkleding en houd er rekening mee dat de kleedkamers gesloten zijn.
  • Sporters kunnen geen gebruik maken van het restaurant.

Onze groepssporten en Go-FIT worden buiten op het Cruyff Court aangeboden. Indien nodig kunt u gebruik maken van het toilet in het revalidatiecentrum.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor fitness of groepssport.

Mail dan naar sport@dehoogstraat.nl

.

Co-FIT

Doet u mee met onze nieuwe groep!
Van maandag tot en met donderdag – om 14.15 uur – bieden wij een Co-FIT. Deze groepen worden buiten op ons Cruyff Court aangeboden en bieden plek voor maximaal 8 sporters. In deze groep is er speciale aandacht voor mensen die corona hebben gehad en/of een sterk verminderde conditie hebben. U traint buiten en u werkt intensief aan het herstel van uw conditie en kracht. Hierbij staat uw gewenste leefstijl centraal. U maakt daarover ook trainingsafspraken met uw eigen sportbegeleider.

.

Lidmaatschappen

Bij uw aanmelding maakt u een keuze uit één van de onderstaande lidmaatschappen.

  • Online Sport              € 10   p/mnd
  • Sport, 1x p/wk*         € 30   p/mnd
  • Sport, 2x p/wk*         € 45   p/mnd
  • Sport, 3x p/wk*         € 55   p/mnd
  • Sport, 4x p/wk*         € 60   p/mnd

* inclusief Online Sport

.

Parkeren

Om gebruik te kunnen maken van de parkeerplaats moet u – zoals wellicht bekend- een parkeerabonnement afsluiten. Een abonnement is 15 weken geldig. Echter verwachten we dat bij veel sporters de geldigheid van het abonnement is verlopen. Helaas kunnen we u daar niet in tegemoet komen. We vragen u een nieuw abonnement af te sluiten bij de receptie.