Bewegen en sporten, passend bij de mogelijkheden van de kinderen en jongeren, zorgt voor meer zelfvertrouwen. Hierdoor krijgen ze kennis van hun eigen mogelijkheden. Sporten met andere kinderen leidt tot meer willen bewegen, meer willen leren en sociale ontwikkeling.

Praktische informatie

Welke sporten?

Vaak is er een keuze uit onder andere de volgende sporten: tennis, basketbal, dansen, handboogschieten, hockey, zitvolleybal, zwaaien, boksen en spel. In de kleine gymzaal vinden vaak de sporten plaats die iets meer om rust vragen, zoals yoga. Voetbal, frame-running en spel zijn vaak op of rondom het Cruyff Court. De keuze van de sporten is afhankelijk van de wensen van de kinderen en de aanwezigheidsmogelijkheden van de trainers.

Waar, wanneer en tijden

Elke zaterdagochtend sporten wij in revalidatiecentrum De Hoogstraat. We maken gebruik van de grote sportzaal, de gymzaal of het Bibian Mentel Cruyff Court (lekker buiten!). De grote sportzaal wordt altijd in drie delen gesplitst om zo – per uur – minimaal drie verschillende sporten aan te kunnen bieden.

Ook bieden we op woensdagmiddag Only Friends Utrecht aan op de Mytylschool Ariane de Ranitz, Blauwe-Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht. Hierin vinden verschillende sporten plaats. Je kan vanaf 14:30 verzamelen bij de grote gymzaal op de Mytylschool. Om 14:45 tot 15:45 vindt het sporten plaats.

Starttijden van sporten

Onze sporttijden zijn: 09.45-10.45 uur en 11.00-12.00 uur. Het is mogelijk om beide uren te komen sporten als je dat wilt.

Zorg dat je 5 minuten van te voren aanwezig bent.

De U-pas is geldig bij Only Friends Utrecht. Noteer het U-pas nummer op het inschrijfformulier om gebruik te maken van de U-pas.

Aanmelden voor sporten op zaterdag

Elke maand komt het nieuwe sportrooster online te staan en is het mogelijk om je aan te melden. Het is mogelijk om je aan te melden voor zaterdagochtend tot en met de vrijdag ervoor.

Je meldt jezelf per uur aan voor een sport. Afhankelijk of je 1 of 2 uur komt sporten, kan je het tweede uur voor een andere of dezelfde sport kiezen.

Meld je aan voor een sportactiviteit

Type lidmaatschappen

  • 1 sport-uur € 137,50 per jaar / per lid
  • 2 sport-uren € 160,- per jaar / per lid
  • 3 sport-uren € 176,- per jaar / per lid

Kleding bestellen voor de kinderen

Kinderen of ouders van de kinderen kunnen zelf kleding bestellen via: https://sportdiscountshop.com/collections/only-friends-utrecht

Heb je vragen over de kleding? Of wil je meer informatie? Zet je vraag op de mail en stuur deze naar onlyfriends@dehoogstraat.nl.

Met een donatie kun je het verschil maken voor onze kinderen. Direct Only Friends Utrecht steunen? Doe een eenmalige donatie

Contact

Telefoon: 030 256 1526
E-mail: onlyfriends@dehoogstraat.nl
Adres: Rembrandtkade 10
Postcode: 3583 TM
Plaats: Utrecht