Wachttijden

Op deze pagina vindt u de wachttijden van de afdelingen volwassenen en kinderen & jongeren. Het betreft de stand van zaken op de datum van publicatie. De wachttijden wijzigen echter door nieuwe aanmeldingen en ontslagen. Wij streven ernaar patiënten zo snel mogelijk op te nemen.

Exacte wachttijd

De Hoogstraat werkt met behandelteams met specifieke kennis en expertise. De wachttijd kan per behandelteam verschillen. Na de aanmelding wordt bepaald welk team de juiste kennis heeft om uw patiënt te behandelen. Zodra bekend is bij welk behandelteam uw patiënt behandeld wordt, wordt ook duidelijk wat de exacte wachttijd is. U en uw patiënt ontvangen deze informatie zeven dagen na de aanmelding.

Vanwege de coronapandemie kunnen de wachttijden voor poliklinische behandelingen zoals hieronder aangegeven afwijken. De wachttijden voor de klinische behandelingen blijven onveranderd.

Wachttijden per 15 oktober 2021

Meer informatie

Voor meer informatie over de wachttijd voor revalidatie volwassenen kunt u contact opnemen met het polisecretariaat, 030 256 1280 (ma t/m vrijdag 8.30 – 16.30 uur). Voor meer informatie over de wachttijd voor de kinder- en jeugdrevalidatie kunt u contact opnemen met Annette Perdon, revalidatiemanager via a.perdon@dehoogstraat.nl of 030 256 1374.