Volwassenen

Er zijn geen vaste bezoektijden. U kunt samen een tijd afspreken, zodat de therapieën zoveel mogelijk doorgang kunnen hebben. De mensen die direct betrokken zijn, zijn in principe te allen tijde van harte uitgenodigd om therapieën bij te wonen.

Kinderen & jongeren

Er zijn geen vaste bezoektijden. U bent als ouder altijd welkom op de afdeling. We vinden het wel prettig om met u af te stemmen wanneer u er bent. De verpleging kan daar dan rekening mee houden. Omdat het therapieprogramma overdag veel tijd en energie kost, is het fijn als andere bezoekers ’s avonds tussen 18.00 uur en 21.00 uur langs komen. In overleg met de verpleging of de pedagogisch hulpverleners is het altijd mogelijk om afspraken te maken om overdag bijvoorbeeld klasgenootjes, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes te ontvangen. In het weekend is het bezoek de hele dag welkom.

Een dag meelopen

Op de afdeling kind & jeugd kunnen vriendjes, vriendinnetjes en familieleden een dag meelopen tijdens de revalidatiebehandeling. In overleg met de verpleging kan een geschikte dag afgesproken worden.