Spreekuur

Ongeveer een maand na opname in De Hoogstraat wordt u ingepland voor het spreekuur Intimiteit en seksualiteit. U krijgt voorlichting over wat de invloed van uw dwarslaesie heeft op uw seksualiteit. Wij beantwoorden graag uw vragen als u deze heeft.

Mocht u eerder vragen hebben over dit onderwerp, dan kunt u dit altijd aangeven bij de verpleegkundigen van de afdeling of mailen naar seksualiteit@dehoogstraat.nl.

Behandelteam

Het spreekuur wordt geleid door twee intimiteitsverpleegkundigen. Er is ook een seksuoloog werkzaam in De Hoogstraat. Zo nodig krijgt u een doorverwijzing naar de seksuoloog.

Zorg na de revalidatie

Heeft u een nieuwe hulpvraag over seksualiteit? Neem dan contact op met uw revalidatiearts. Voor klachten die u ervaart als gevolg van de dwarslaesie kunt u bij de nazorgpoli terecht.

Uw naasten

De gevolgen van een dwarslaesie hebben ook invloed op uw omgeving. Uw naasten spelen bij De Hoogstraat een onmisbare rol bij uw revalidatie. Als u dat wenst, betrekken wij uw partner bij gesprekken over intimiteit, seksualiteit en uw relatie.