Voorzieningen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de faciliteiten bij De Hoogstraat Revalidatie.

Restaurant

In het restaurant is er de mogelijkheid om iets te drinken en als bezoeker tegen betaling mee te eten. Wanneer u als bezoeker mee wilt eten kunt u dit voor 10 uur bij de verpleging aangeven.

Openingstijden restaurant

Maandag t/m donderdag: 08.00-21.00
Vrijdag: 08.00-14.30
Zaterdag & Zondag: Gesloten
Op feestdagen is het restaurant gesloten.

Menu

Bekijk hier het weekmenu.

Stiltecentrum

U bent van harte welkom in het stiltecentrum van De Hoogstraat. Het stiltecentrum is bedoeld voor revalidanten en hun naasten die behoefte hebben aan stilte, rust, inspiratie, gebed of meditatie. U vindt het stiltecentrum op de begane grond, naast de ruimte voor ontspanning en informatie. De ruimte is dag en nacht toegankelijk. De kamer van de geestelijk begeleider bevindt zich direct naast het stiltecentrum.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op een afgesloten parkeerterrein achter het gebouw. U parkeert op eigen risico. De Hoogstraat Revalidatie hanteert betaald parkeren voor iedereen die gebruikt maakt van het parkeerterrein. Als uw naaste klinisch is opgenomen, kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. Hoe dit precies werkt, kunt u lezen in onderstaande informatieflyer.

Bezoek

U bent als ouder altijd welkom op de afdeling. We vinden het wel prettig om met u af te stemmen wanneer u er bent . De verpleging kan daar dan rekening mee houden. Omdat het therapieprogramma overdag veel tijd en energie kost, is het fijn als andere bezoekers ’s avonds tussen 18.00 uur en 21.00 uur langs komen. In overleg met de verpleging of de pedagogisch hulpverleners is het altijd mogelijk om afspraken te maken om overdag bijvoorbeeld klasgenootjes, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes te ontvangen. In het weekend is het bezoek de hele dag welkom.

Bezoekruimtes

De afdeling kind & jeugd beschikt over een huiskamer. Hier kunt u samen met uw kind verschillende activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld een spelletje doen. Afhankelijk van de situatie van uw kind, kunt u in overleg met de verpleging op eigen gelegenheid een activiteit buiten De Hoogstraat ondernemen.

Een dag meelopen

Vriendjes, vriendinnetjes en familieleden zoals broers of zussen kunnen een dag meelopen tijdens de revalidatie behandeling. In overleg met de verpleging kan een geschikte dag afgesproken worden.