Als medisch specialist kunt u via een verwijsbrief een patiënt doorverwijzen naar De Hoogstraat Revalidatie. Als u huisarts bent, kunt u ook via ZorgDomein uw patiënt doorverwijzen naar De Hoogstraat Revalidatie. Op deze pagina kunt u de diagnoses die De Hoogstraat behandelt raadplegen.

Revalidatie volwassenen

Wilt u met een revalidatiearts overleggen over de situatie van uw patiënt? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de revalidatiearts volwassenen: 030 256 16 16.

Revalidatie kinderen en jongeren

Wilt u met een revalidatiearts overleggen over de situatie van uw patiënt? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de kinderrevalidatiearts: 030 256 15 15.

Adviestrajecten

Uw patiënt kan ook bij ons terecht voor korte adviestrajecten. Onze expertise en specialistische kennis gebruiken we om uw patiënt te adviseren bij bijvoorbeeld loopproblemen vanwege een neurologische aandoening. Ook wanneer uw patiënt taal- en spraakproblemen heeft ten gevolge van hersenletsel, kunt u hem of haar doorverwijzen naar De Hoogstraat voor een behandeladvies op maat.

Orthopedietechniek

Revalidatietechniek

Sport en revalidatie

Gangbeeldanalyse

Bent u niet zeker of de situatie van uw patiënt geschikt is voor een revalidatiebehandeling? Dan kunt u telefonisch overleggen met de revalidatiearts volwassenen 030 256 16 16 of kind en jeugd 030 256 15 15.