Eind maart bleek uit een externe audit dat het HKZ- en VMS-certificaat van De Hoogstraat wordt verlengd. Daarmee kunnen we laten zien dat een onafhankelijke daartoe bevoegde organisatie vaststelt dat wij voldoen aan de normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Een belangrijke garantie voor onze revalidanten en verwijzers.

Jaarlijkse audit

De Hoogstraat laat zich jaarlijks onafhankelijk toetsen door een externe audit organisatie. Dit jaar vond de audit op 27, 28 en 29 maart plaats.

Uitkomsten audit

We doen veel dingen goed én kregen veel sterke punten terug. Daarnaast gaven de auditoren aan dat het 75 jarig bestaan van De Hoogstraat aantoont dat er veel goed gaat.

Een fijne sfeer

Wij hebben inzicht in de eisen en wensen van onze revalidanten, en nemen dit mee in onze zorg. Binnen De Hoogstraat vinden we het belangrijk dat onze wachttijden kort zijn, en dat de revalidanten goede en tevreden ervaringen met onze zorg- en dienstverlening hebben. Tijdens deze audit kwam naar boven dat zowel revalidanten en medewerkers blij zijn met de sfeer binnen De Hoogstraat. En daar zijn we trots op.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Dat geldt voor de dagelijkse zorg, maar ook voor de ondersteuning aan onze medewerkers. Bij De Hoogstraat willen wij namelijk dat onze revalidanten én medewerkers vertrouwen hebben in de kwaliteit en veiligheid van de zorg. Bekijk hier wat we nog meer doen om onze kwaliteit en veiligheid te waarborgen.