Voorzieningen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de faciliteiten bij De Hoogstraat Revalidatie.

Restaurant

In verband met de rust en privacy van de mede-revalidanten bent u welkom in het restaurant op de begane grond. Ook wanneer iemand aan bed gebonden is, kan hij of zij in bed naar beneden. In het restaurant is er de mogelijkheid om iets te drinken en als bezoeker tegen betaling mee te eten. Wanneer u als bezoeker mee wilt eten kunt u dit voor 10 uur bij de verpleging aangeven.

Openingstijden restaurant

Maandag t/m donderdag: 08.00-21.00
Vrijdag: 08.00-14.30
Zaterdag & Zondag: Gesloten
Op feestdagen is het restaurant gesloten.

Menu

Bekijk hier het weekmenu.

Stiltecentrum

U bent van harte welkom in het stiltecentrum van De Hoogstraat. Het stiltecentrum is bedoeld voor revalidanten en hun naasten die behoefte hebben aan stilte, rust, inspiratie, gebed of meditatie. U vindt het stiltecentrum op de begane grond, naast de ruimte voor ontspanning en informatie. De ruimte is dag en nacht toegankelijk. De kamer van de geestelijk begeleider bevindt zich direct naast het stiltecentrum.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op een afgesloten parkeerterrein achter het gebouw. U parkeert op eigen risico. De Hoogstraat Revalidatie hanteert betaald parkeren voor iedereen die gebruikt maakt van het parkeerterrein. Als uw naaste klinisch is opgenomen, kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. Hoe dit precies werkt, kunt u lezen in onderstaande informatieflyer.

Bezoek

Bezoekers zijn van harte welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden. Lees meer over het ontvangen van bezoek op de bezoekerspagina.