De Hoogstraat is enorm trots op De Hoogstraat Highlanders, de begeleiders en alle andere betrokkenen van de jaarlijkse HandbikeBattle. Dit jaar namen zes (oud)revalidanten van De Hoogstraat deel aan de race. Het team bestond uit Pieter, Luciën, Frank, Sven, Ylonne en Jeroen. Zij zijn geheel op eigen krachten de finish overgekomen na twintig kilometer omhoog klimmen met hun handbike!

Wat is de HandbikeBattle?

De Handbikebattle is een sportief evenement voor handbiketeams van verschillende revalidatiecentra uit Nederland én enkele andere Europese landen en individuele deelnemers. Elk jaar strijden de deelnemers om de winst, worden fysieke en mentale grenzen verlegd en stijgen de deelnemers boven zichzelf uit.

Hieronder vind je een impressie van de Handbikebattle! Bekijk voor meer foto’s de Facebook van De Hoogstraat Highlanders en de HandbikeBattle.

De Highlanders klaar voor de start!Een Highlander tijdens de klim in OostenrijkEen Highlander tijdens de klim in een prachtige omgeving in OostenrijkDe groep Highlanders en andere deelnemers en begeleiders bij de HandbikeBattle