Met ingang van 4 juni verhuist de revalidatieafdeling van ZorgSpectrum die momenteel is gevestigd in De Hoogstraat Revalidatie naar Houten. ZorgSpectrum biedt de geriatrische revalidatie voor mensen met een dwarslaesie vanaf dan aan op locatie Ervenstaete in Houten.

Wat gaat er veranderen?

Drie jaar geleden zijn De Hoogstraat Revalidatie en ZorgSpectrum een samenwerking aangegaan om mensen met een dwarslaesie beter te kunnen ondersteunen in hun revalidatieproces. Naast de medisch specialistische revalidatie die De Hoogstraat biedt, is ZorgSpectrum toen gestart met geriatrische revalidatie voor dwarslaesiepatiënten op een afdeling in het gebouw van De Hoogstraat. ZorgSpectrum wil deze zorg nu op een grotere locatie gaan aanbieden en daarom verhuist de geriatrische dwarslaesierevalidatie naar ZorgSpectrum locatie Ervenstaete.

De Hoogstraat en ZorgSpectrum blijven ook na de verhuizing intensief samenwerken en kennis met elkaar uitwisselen. We blijven deze belangrijke en hoogwaardige zorg gezamenlijk leveren in de regio.