Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet is vrijdagavond 3 november 2023 aanwezig bij ons eerste benefietgala van De Hoogstraat Revalidatie.

Het benefietgala vindt plaats ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van De Hoogstraat Revalidatie. Prinses Margriet is al jaren lang beschermvrouwe van het De Hoogstraat Vriendenfonds. De prinses gaat tijdens het gala in gesprek met revalidanten en medewerkers van De Hoogstraat.

Het gala wordt georganiseerd door het De Hoogstraat Vriendenfonds. Het fonds ondersteunt bij de realisatie van de revalidatiedoelstellingen van alle revalidanten in De Hoogstraat. Het biedt financiële ondersteuning bij voorzieningen die nodig zijn bij deze revalidatie. Met het benefietgala wil het fonds geld ophalen voor de aanschaf van een Body Weight Support System. Een oefen- en trainingssysteem waarin revalidanten eerder en sneller de eerste stappen kunnen maken in hun revalidatie.

Het benefietgala wordt gepresenteerd door oud-olympisch schaatskampioene Marianne Timmer samen met dhr. Cees Wijburg.

Bekijk de galapagina voor meer informatie over het gala of inschrijven voor het gala. Of kijk op de Steun De Hoogstraat om te kijken hoe je bij kan dragen.

Foto: ©RVD/Martijn Beekman