Jan-Willem Meijer: “Vier en half jaar werk ik met hart en ziel als bestuurder van De Hoogstraat Revalidatie. De onstuimige tijden en complexe uitdagingen de afgelopen jaren  heeft De Hoogstraat met veel inzet en aanpassingsvermogen goed doorstaan.

De Hoogstraat staat er goed voor

Voor mij persoonlijk een moment om een nieuwe stap te gaan zetten. Ik ga mijn ervaring in zorg en zorgbestuur inzetten dicht bij mijn persoonlijke drijfveren en passie: het stimuleren van Kracht tot Ontwikkeling. Als medisch specialist/zelfstandig consultant ga ik advies en trainingen geven gericht op het versterken van de professional en de samenwerking binnen en tussen zorgorganisaties.

Ik stem de start hiervan af met de Raad van Toezicht en mijn collega Kobien Mijland, om de continuïteit te bewaken en te zorgen voor een zorgvuldige overdracht. Tot mijn afscheid werk ik met veel plezier met jullie samen!”

Waardering

Rosa Jansen, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij betreuren het vertrek van Jan-Willem ten zeerste, maar respecteren natuurlijk zijn keuze. Wij complimenteren en bedanken Jan-Willem nu al voor de belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd aan de ontwikkeling van De Hoogstraat Revalidatie en hebben waardering voor zijn gedrevenheid en inzet. Mede dankzij Jan-Willem zijn er echt stappen gezet in de afgelopen jaren en ligt er een stevige basis voor de doorontwikkeling van trajecten die hij heeft geïnitieerd.”

De Raad van Toezicht start zo spoedig mogelijk het traject voor Jan-Willem’s opvolging. Jan-Willem blijft tot eind juni zijn werkzaamheden als voorzitter van de raad van bestuur uitvoeren.