Op 1 augustus heeft Erwin Stokvis, het stokje van voormalig directeur De Hoogstraat Orthopedietechniek, Marcel Conradi overgenomen.

Marcel heeft de afgelopen 20 jaar De Hoogstraat Orthopedietechniek met passie naar een hoger plan getild, met veel aandacht voor de behoeften van de cliënten. Ook is Orthopedietechniek in die tijd uitgebreid met een extra vestiging in Rotterdam en een beenprothese-expertisecentrum in Amsterdam. De Hoogstraat Orthopedietechniek heeft daarmee enorm veel mensen kunnen helpen een groot deel van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid terug te krijgen.

Cliënten kunnen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam terecht bij vakmensen die vanuit betrokkenheid en passie alles uit de kast halen om de beste prothese of orthese te leveren. De drie vestigingen staan breed bekend om het hoge kwaliteits- en servicelevel wat maakt dat klanten uit het hele land voor een second opinion komen.

Marcel laat een kostbaar goed achter dat nu onder leiding van Erwin Stokvis voortgezet gaat worden in een snel veranderend orthopedisch landschap, waarin nauwe samenwerking met cliënten, branchegenoten en Zorgverzekeraars noodzakelijk is om kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen blijven leveren.

Wij wensen Erwin heel veel succes in zijn nieuw functie!