Elk kind moet kunnen sporten en bewegen. Dat is het doel van MovingKids! Daarom maken wij bewegen makkelijker én leuker voor kinderen met een aangeboren verkorting of amputatie van één of beide benen. Op 26 juli hebben De Hoogstraat Revalidatie en De Hoogstraat Orthopedietechniek een gloednieuwe webpagina over MovingKids gelanceerd. Op deze pagina kunnen ouders en hun kind(eren) ervaringsverhalen lezen, zich gemakkelijk aanmelden voor een gesprek en kunnen ze meer informatie vinden over wat MovingKids voor hen kan betekenen.

Bekijk de informatiepagina: www.dehoogstraat.nl/movingkids

Over MovingKids

MovingKids zorgt ervoor dat elk kind met een aangeboren verkorting of amputatie van één of beide benen de vrijheid heeft om te bewegen, te spelen en te sporten. We bekijken bij elk kind wat de beste persoonlijke oplossing is en we zorgen ervoor dat u en uw kind zo min mogelijk belemmeringen tegenkomen. Voor ons staat voorop dat sporten en lekker bewegen voor elk kind mogelijk moet zijn en plezier geeft!

Meerwaarde door samenwerkingen

De meerwaarde van ons team voor de kinderen is de samenwerking tussen alle disciplines en de intensieve samenwerking met de kinderorthopeden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Dit is uniek in Nederland. Het team bestaat uit kinderrevalidatieartsen, kinderfysiotherapeuten, orthopedisch instrumentmakers en orthopeden. Door onze krachten te bundelen zijn u en uw kind verzekerd van een zeer brede blik, hoogstaande kennis en een actief team dat met u meedenkt.

Bekijk de lanceringsvideo!