Op 15 oktober aanstaande treedt dr. Jan-Willem Meijer (52) aan als bestuurder van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Hij volgt Steven Berdenis van Berlekom op die recent begonnen is als directeur van het Liliane Fonds.

Jan-Willem Meijer is bijna tien jaar werkzaam als medisch directeur van Revant Medisch Specialistische Revalidatie, met locaties in Breda, Goes en Terneuzen.  Hij heeft als revalidatiearts, manager/bestuurder en onderzoeker een brede expertise op het terrein van de revalidatiegeneeskunde.

De raad van toezicht van De Hoogstraat en zijn toekomstige medebestuurder Rob Beuse, zijn verheugd over de aanstelling van Meijer: “ Onze missie is: wat moeilijk gaat tóch mogelijk maken. De kinderen en volwassenen die bij ons revalideren moeten hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij. Met de komst van Jan-Willem kunnen we de daarbij passende strategische koers verder versterken en ten uitvoer brengen. ”

De Hoogstraat Revalidatie heeft een sterk specialistisch inhoudelijk profiel dat geladen wordt door het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, het onderzoeks- en innovatiecentrum van De Hoogstraat en UMC Utrecht gezamenlijk.