Fe

Vrijwilliger op de afdeling dwarslaesie/orthopedie

“Ik studeer op University College, bijna om de hoek bij De Hoogstraat Revalidatie. Omdat ik graag iets voor mijn buren doe, ben ik vrijwilliger geworden. Elke dinsdag help ik anderhalf uur met het dekken van de tafel, eten snijden voor revalidanten met een slechte handfunctie, eten uitdelen of eten geven als mensen dat zelf niet kunnen. Ik kom hier altijd met energie vandaan. Het is voor mij een vast punt in de week waar ik altijd naar uit kijk.”

“Ik vind het ontzettend leuk om met de mensen te praten, hun bijzondere verhalen te horen en iets voor ze te kunnen betekenen. Maar ze betekenen net zo goed iets voor mij. Als ik zie hoe keihard iedereen hier werkt om verder te komen, leer ik daar ook van. En wanneer ik na een week terugkom en zie dat revalidanten weer iets vooruit zijn gegaan, vind ik dat mooi om te zien. Op de afdeling heerst een sfeer van: “Opgeven is geen optie!” Door dit vrijwilligerswerk weet ik nu zeker dat ik revalidatiearts wil worden!”

Wil je net als Fe vrijwillger worden bij De Hoogstraat Revalidatie? Bekijk de vacatures voor vrijwilligers of neem contact op met vrijwilligerscoördinator Anne Merkies via 030 256 1342 of vrijwilligerscoordinator@dehoogstraat.nl.