Sport & vrije tijd

De Hoogstraat Sport is gefaseerd weer open!
We zijn blij dat we sinds 7 september weer deels open zijn! We hebben een aangepast sportprogramma, werken met kleinere groepen, een aanmeldsysteem en hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen om een zo veilig mogelijke sportomgeving te creëren. Wilt u weer sporten en bent u lid?

Groepssport: Klik hier
Fitness: Klik hier

Vind u het te vroeg om weer te komen sporten? Vergeet dan niet uw contract stop te zetten via: sport@dehoogstraat.nl
Graag tot ziens bij De Hoogstraat Sport!

Omdat het heel belangrijk is in beweging te blijven, juist nu u veel thuis bent, hebben wij de volgende filmpjes voor u gemaakt. Blijf in beweging en pas goed op u zelf. Hopelijk tot snel ziens!

Heeft u een handicap of een beperking en wilt u sporten, maar bent u niet (meer) in behandeling bij De Hoogstraat Revalidatie? Dan bent u van harte welkom bij De Hoogstraat Sport. U kunt bij ons deelnemen aan fitness of aan verschillende groepssporten. Ook wanneer u geen (lichamelijke) beperking heeft en in Utrecht of omgeving woont, bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze sportfaciliteiten.

Proefles

We bieden u eerst een gratis proeflessen aan zodat u zich kunt oriënteren en – in overleg met de sportbegeleiding – een passende sportkeuze kunt maken. U kunt zich voor de proefles aanmelden door een e-mail te sturen naar sport@dehoogstraat.nl

Tarieven

Onderstaand vindt u een overzicht van de abonnementen en kosten per sportactiviteit.

  • Groepssporten divers €20,50 per maand
  • Fitness 1x per week €25,75 per maand
  • Fitness onbeperkt €36,- per maand
  • Zwemgroep NAH €25,75 per maand
  • Waterpret 5-strippenkaart €25,75

Voor de groepssporten geldt een eenmalige betaling van €7,50 administratiekosten.

Om te kunnen starten bij de fitness betaalt u eenmalig € 17,50 voor een startpakket. Het startpakket bestaat uit een persoonlijk intakegesprek, het maken van een trainingsvoorstel en een eigen fitnessband (voor het gebruik van de fitnessapparatuur en waarop uw eigen trainingsschema wordt vastgelegd).

Heeft u een U-pas? Dan kunt u uw persoonlijke budget bij ons besteden.

Aanmelden

Aanmelden kan via onze website. Voor meer informatie over sporten bij De Hoogstraat kunt u een e-mail sturen naar sport@dehoogstraat.nl of bellen met 030 256 1383.