Datum: 21 september 2022
Locatie: De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht
Tijd: 09:00 - 17:00 uur

Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de neurorevalidatie? En wat betekent het werken volgens de laatste richtlijnen in de praktijk? Met welke neuropsychologische stoornissen kun je te maken krijgen?

Over de scholing

De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar onder andere deze onderwerpen aan bod komen. Een belangrijk onderdeel van de scholing is het trainen van praktische vaardigheden met elkaar en met revalidanten. De scholing is bedoeld om de meest recente kennis over neurorevalidatie (CVA) over te brengen middels training van vaardigheden en de theoretische onderbouwing. De opgedane kennis en vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk. Het doel is om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en kennisdeling onder medewerkers van de deelnemende instellingen in hun verschillende ketens te stimuleren.

Voor wie?

De scholing is voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 en verzorgenden niveau 3 die betrokken zijn bij de revalidatie van mensen met een CVA. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers. Ter voorbereiding op de cursusdagen ontvangt u vooraf enkele opdrachten. Bij deelname aan alle cursusdagen ontvangt u de laatste lesdag een certificaat.

Data 2022

  • Woensdag 21 september
  • Woensdag 5 oktober
  • Woensdag 2 november
  • Woensdag 16 november

Meer informatie over het programma, accreditatie, kosten, etc?

Klik hier voor meer informatie en inschrijven