Laatste actualisatie: 22 januari 2021

Vul a.u.b. bij ieder bezoek het formulier op covidcheck.dehoogstraat.nl in

In De Hoogstraat staat de veiligheid en gezondheid van onze revalidanten en werknemers voorop. Wij bieden u ook tijdens de coronapandemie graag revalidatie aan, maar nemen daarbij geen enkel risico. Wat betekent dit voor uw revalidatie?

Vul de covid-check in voor uw bezoek

Voordat u naar De Hoogstraat komt, verzoeken we u maximaal 24 uur voor de afspraak een vragenlijst in te vullen op covidcheck.dehoogstraat.nl. Wij vragen u dit voor ieder bezoek aan De Hoogstraat in te vullen. Dat is veel, maar wel nodig om uw en onze gezondheid te waarborgen en de revalidatie door te laten gaan.

Wij vragen u om na te gaan:

  • of u corona gerelateerde klachten hebt
  • of u de afgelopen 2 weken corona gerelateerde klachten hebt gehad
  • of een huisgenoot van u de afgelopen 2 weken corona gerelateerde klachten heeft gehad
  • of u de afgelopen 10 dagen een melding van de Corona-app hebt gekregen. U kunt De Hoogstraat weer bezoeken 10 dagen na een melding van de Corona-app of bron/contactonderzoek van de GGD. Zo beschermen wij onze revalidanten en medewerkers.

Neem de bevestiging mee naar De Hoogstraat. Wilt u hem bij de hand houden als u binnenkomt? Lukt het niet om het online in te vullen, dan stellen wij die vragen bij de ingang.

Wij hopen op uw begrip. Samen staan we sterk tegen corona!

Moet ik een mondkapje op?

Ja, in De Hoogstraat draagt iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje. U mag ook een faceshield dragen. Deze moet wel uw gehele gezicht bedekken. Wij vragen u deze zelf mee te nemen.
Het mondkapje of faceshield moet op, tenzij:

  • u in een behandelruimte bent, zittend op 1,5 meter afstand van uw behandelaar
  • in het restaurant, zittend op 1.5 meter afstand van anderen.

Worden er poliklinische behandelingen gegeven?

Ja, we proberen zoveel mogelijk via (beeld)bellen te doen. Indien uw behandelaar de komst naar De Hoogstraat belangrijk vindt voor uw revalidatie is het op locatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel en handelen wij volgens de hygiënemaatregelen.

Beeldbellen gaat via Zoom. Bekijk hier de instructie voor Zoom.

Wat betekent dit voor u?

Voor alle behandelvormen geldt dat de revalidatiearts bekijkt of u in aanmerking komt voor poliklinische behandeling op locatie. Als dit het geval is, wordt er contact met u opgenomen.

Maatregelen voor uw bezoek aan De Hoogstraat

Het is van groot belang dat u onze maatregelen in acht neemt. Lees deze maatregelen goed door vóórdat u een bezoek brengt aan De Hoogstraat.

  • Bent u chronisch verkouden? Draag dan een mondkapje tijdens het bezoek.
  • Blijf thuis bij keelpijn, hoofdpijn verkoudheidsklachten/ luchtwegklachten/ verlies van reuk- en smaakvermogen en/of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in uw huishouden keelpijn, hoofdpijn verkoudheidsklachten/ luchtwegklachten/ verlies van reuk- en smaakvermogen en/of koorts heeft of positief getest is op het coronavirus.
  • Wij vragen u de afspraak zo tijdig mogelijk telefonisch af te zeggen.

Meer informatie vindt u op RIVM.nl