De Hoogstraat
 

Werken

Bij De Hoogstraat werken 600 medewerkers, 70 vrijwilligers en 50 stagiaires. De medewerkers van De Hoogstraat stellen bij hun werk de revalidant centraal. Alle activiteiten van De Hoogstraat zijn immers gericht op het beantwoorden van de hulpvraag van de revalidant; niet alleen in de drie zorgclusters, maar ook in het kenniscentrum en bij de ondersteunende diensten.
 

Talenten benutten

De Hoogstraat is blij met zijn medewerkers. Betrokken, gedreven en talentvol leveren zij de prestaties waarop de revalidanten de organisatie beoordelen. Het beleid is er dan ook op gericht om de talenten van de medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.
 

Professionals

Werken bij De Hoogstraat betekent een goede professional worden. De Hoogstraat biedt de medewerkers de gelegenheid zich te verdiepen in hun vak. Door de relaties van De Hoogstraat met diverse opleidingsinstituten kunnen de medewerkers ervaring opdoen met lesgeven en met het begeleiden van stagiaires. Iedereen kan een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorg en behandeling door deel te nemen aan kwaliteitsprojecten. Ook voor wetenschappelijke verdieping van het vak door onderzoek biedt De Hoogstraat ondersteuning.
 

Loopbaanontwikkeling: KOM VERDER

Niet iedere nieuwe medewerker van De Hoogstraat is meteen een revalidatiespecialist. Ook mensen die net beginnen in hun vak krijgen een kans. Door begeleiding van ervaren collega's en door het volgen van cursussen ontwikkelen de medewerkers deskundigheid en een eigen stijl. Onderdeel van de ontwikkeling tot deskundige in de revalidatie is natuurlijk ook het leren werken in teamverband.
 

laatste nieuws

Promotie Teuni ten Brink

Promotie Teuni ten Brink

16-01-2018

Op 20 februari zal Teuni ten Brink haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Wat zou u op de onderzoeksagenda in de kinderrevalidatie willen hebben?

Wat zou u op de onderzoeksagenda in de kinderrevalidatie willen hebben?

12-01-2018

Bent u ouder van een kind in de kinderrevalidatie? Laat ons weten welke onderwerpen u belangrijk vindt. [...] » Lees verder

EXPAND Publicatieprijs 2017 voor Tijn van Diemen

EXPAND Publicatieprijs 2017 voor Tijn van Diemen

11-01-2018

Tijn van Diemen, werkzaam in de Sint Maartenskliniek en het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (samenwerking De Hoogstraat Revalidatie en UMC Utrecht), heeft de EXPAND Publicatieprijs 2017 van het Centrum voor Revalidatie van het UMCG gewonnen.
  [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Bewegen of beweging

BLOG Brainwave: Bewegen of beweging

03-01-2018

Het verwerken van visuele informatie lijkt een eenvoudige klus voor de hersenen. Promovendus Jasper Fabius vertelt wat er allemaal bij komt kijken. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

  • 01-02-2018

    Netwerkavond kinderrevalidatie

    18:15-20:30
    » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief