De Hoogstraat
 

Werken

Bij De Hoogstraat werken 600 medewerkers, 70 vrijwilligers en 50 stagiaires. De medewerkers van De Hoogstraat stellen bij hun werk de revalidant centraal. Alle activiteiten van De Hoogstraat zijn immers gericht op het beantwoorden van de hulpvraag van de revalidant; niet alleen in de drie zorgclusters, maar ook in het kenniscentrum en bij de ondersteunende diensten.
 

Talenten benutten

De Hoogstraat is blij met zijn medewerkers. Betrokken, gedreven en talentvol leveren zij de prestaties waarop de revalidanten de organisatie beoordelen. Het beleid is er dan ook op gericht om de talenten van de medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.
 

Professionals

Werken bij De Hoogstraat betekent een goede professional worden. De Hoogstraat biedt de medewerkers de gelegenheid zich te verdiepen in hun vak. Door de relaties van De Hoogstraat met diverse opleidingsinstituten kunnen de medewerkers ervaring opdoen met lesgeven en met het begeleiden van stagiaires. Iedereen kan een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zorg en behandeling door deel te nemen aan kwaliteitsprojecten. Ook voor wetenschappelijke verdieping van het vak door onderzoek biedt De Hoogstraat ondersteuning.
 

Loopbaanontwikkeling: KOM VERDER

Niet iedere nieuwe medewerker van De Hoogstraat is meteen een revalidatiespecialist. Ook mensen die net beginnen in hun vak krijgen een kans. Door begeleiding van ervaren collega's en door het volgen van cursussen ontwikkelen de medewerkers deskundigheid en een eigen stijl. Onderdeel van de ontwikkeling tot deskundige in de revalidatie is natuurlijk ook het leren werken in teamverband.
 

Beschikbare downloads

laatste nieuws

Uit de rolstoel, spelen in het zand!

Uit de rolstoel, spelen in het zand!

23-10-2017

Tijdens de herfstvakantie gingen de kinderen en jongeren die verblijven in De Hoogstraat met elkaar op pad. Op de fiets of met de rolstoelbus gingen ze richting het bos in Rhijnauwen. [...] » Lees verder

Hoe en waar kan een revalidant het beste leren?

Hoe en waar kan een revalidant het beste leren?

11-10-2017

De afdeling neurorevalidatie van De Hoogstraat Revalidatie wil revalidanten een optimale leeromgeving bieden om intensief en ‘op maat’ te oefenen op een manier die aansluit bij hun eigen leven. De Hoogstraat heeft onderzocht in hoeverre dat nu het geval is.
  [...] » Lees verder

Kijktip! | RTV Utrecht 10 oktober

Kijktip! | RTV Utrecht 10 oktober

10-10-2017

Onlangs maakte RTV Utrecht opnames in De Hoogstraat voor het programma ‘Westbroek’. Vandaag is de uitzending vanaf 07.05 uur op RTV Utrecht te bekijken. Elk half uur wordt deze herhaald. U kunt de aflevering achteraf terugkijken op www.rtvutrecht.nl.    [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Melk en meer: over behoeften in de zorg

BLOG Brainwave: Melk en meer: over behoeften in de zorg

03-10-2017

Psycholoog en onderzoeker Maarten Fischer schrijft over autonomie, competentie en verbondenheid. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

  • 22-11-2017

    Symposium maatwerk WMO

    13:15-17:00, De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10 in Utrecht
    » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief