De Hoogstraat
Steun ons!
 
Succesvol en informatief symposium 'Revalidatie na hersenletsel: samen aan het werk' Succesvol en informatief symposium 'Revalidatie na hersenletsel: samen aan het werk'

Dinsdagmiddag 9 februari mochten we ruim 180 collega’s uit onze regio verwelkomen. Allen zijn betrokken bij de behandeling of begeleiding van mensen met niet aangeboren hersenletsel. 
 

Artsen, therapeuten en onderzoekers van de neuroteams van De Hoogstraat Revalidatie en het UMCU hielden lezingen en workshops. Onder meer werden de nieuwste inzichten ten aanzien van de behandeling gepresenteerd. Ook werden diverse onderzoeks- en innovatieprojecten van het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht gedeeld.
 
Het symposium was vooral bedoeld als bijdrage om de onderlinge samenwerking te versterken. Door kennis en expertise te delen, verwachten we de zorg in de regio nog beter op elkaar af te stemmen. Het ‘netwerkplein’ gaf dan ook volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten.

De pdf's van de getoonde presentaties zijn te vinden door op onderstaande link te klikken

Klik hier voor de presentaties
 


laatste nieuws

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

19-03-2018

In de bittere kou zette René van Gils op zondag 18 maart een topprestatie neer. Samen met een aantal vrienden liep hij de halve marathon van Utrecht Science Park Marathon. Hij was extra gemotiveerd deze uit te lopen omdat hij rende voor een goed doel, namelijk De Hoogstraat Revalidatie. [...] » Lees verder

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief