De Hoogstraat
Steun ons!
 
Jacinthe Adriaansen genomineerd voor Europese TESC Award Jacinthe Adriaansen genomineerd voor Europese TESC Award

Jacinthe Adriaansen is arts in opleiding tot specialist (aios) bij De Hoogstraat. Ze is genomineerd voor de Europese TESC Award (Trans European Scientific Contest).

De nominatie heeft zij te danken aan haar free paper presentatie tijdens het DCRM  ‘A description of urological surveillance and urologic ultrasonography outcomes in a cohort of individuals with long-term spinal cord injury’.

De TESC award is een prijs voor jonge artsen in de revalidatiegeneeskunde om klinisch onderzoek te stimuleren en om op deze manier een kans te krijgen om het onderzoek ook op een Europees congres te presenteren.

De jury bestaande uit een lid van het Concilium (Marc Nederhand) en een lid van de Wetenschappelijke Commissie (Jeanine Verbunt) van de VRA. De aios is genomineerd vanwege haar goede presentatie op het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine.

Jacinthe Adriaansen is door de jury uitgenodigd om haar presentatie te herhalen op het het ESPRM congres van 23 tot 28 april 2016 in Lissabon. Ze maakt daarnaast kans op prijzengeld.


laatste nieuws

Promotie Mattijs Alsem

Promotie Mattijs Alsem

13-06-2018

Op dinsdag 10 juli zal Mattijs Alsem zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

De HandbikeBattle bijna van start!

De HandbikeBattle bijna van start!

12-06-2018

Gisteren zijn we allemaal na een lange reis veilig aangekomen in Oostenrijk. Vandaag de eerste kennismaking met 'de berg'. Wel even slikken, want dat is toch best pittig! [...] » Lees verder

Bijeenkomst scholingsprogramma kinderrevalidatie bij De Hoogstraat Revalidatie

Bijeenkomst scholingsprogramma kinderrevalidatie bij De Hoogstraat Revalidatie

08-06-2018

Maandag 4 juni vond de tweede bijeenkomst vanuit het scholingsprogramma medisch specialistische revalidatie (MSR) plaats bij De Hoogstraat Revalidatie. Dit is de tweede bijeenkomst die Revalidatie Nederland organiseert in het kader van kennis delen en verbinden. Afgelopen maandag stond de kinderrevalidatie centraal. Vertegenwoordigers van onder andere het Ministerie van VWS, zorgverzekeraars en koepel- en branche organisaties waren aanwezig.   [...] » Lees verder

Verbeteren van communicatieproblemen bij afasie

Verbeteren van communicatieproblemen bij afasie

07-06-2018

Afasie is één van de meest ingrijpende gevolgen van een CVA. In zorginstellingen waar personen met afasie behandeld worden, bestaan er vaak communicatieproblemen tussen zorgverleners, personen met afasie en hun naasten. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 25-08-2018

  Sponsor Team Triathlon 2018, Veenendaal

  » Lees meer
 • 22-11-2018

  NVDG Basiscursus Dwarslaesie

  » Lees meer
 • 23-11-2018

  NVDG Basiscursus Dwarslaesie

  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief