De Hoogstraat
Steun ons!
 
Jacinthe Adriaansen genomineerd voor Europese TESC Award Jacinthe Adriaansen genomineerd voor Europese TESC Award

Jacinthe Adriaansen is arts in opleiding tot specialist (aios) bij De Hoogstraat. Ze is genomineerd voor de Europese TESC Award (Trans European Scientific Contest).

De nominatie heeft zij te danken aan haar free paper presentatie tijdens het DCRM  ‘A description of urological surveillance and urologic ultrasonography outcomes in a cohort of individuals with long-term spinal cord injury’.

De TESC award is een prijs voor jonge artsen in de revalidatiegeneeskunde om klinisch onderzoek te stimuleren en om op deze manier een kans te krijgen om het onderzoek ook op een Europees congres te presenteren.

De jury bestaande uit een lid van het Concilium (Marc Nederhand) en een lid van de Wetenschappelijke Commissie (Jeanine Verbunt) van de VRA. De aios is genomineerd vanwege haar goede presentatie op het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine.

Jacinthe Adriaansen is door de jury uitgenodigd om haar presentatie te herhalen op het het ESPRM congres van 23 tot 28 april 2016 in Lissabon. Ze maakt daarnaast kans op prijzengeld.


laatste nieuws

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

19-03-2018

In de bittere kou zette René van Gils op zondag 18 maart een topprestatie neer. Samen met een aantal vrienden liep hij de halve marathon van Utrecht Science Park Marathon. Hij was extra gemotiveerd deze uit te lopen omdat hij rende voor een goed doel, namelijk De Hoogstraat Revalidatie. [...] » Lees verder

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief