De Hoogstraat
Steun ons!
 
Hoogstraat Highlander: Leon Emmen! Hoogstraat Highlander: Leon Emmen!

Ook deelnemer van De Hoogstraat Highlanders dit jaar is Leon Emmen, maak kennis met hem en lees zijn verhaal in de Runner's World editie van deze maand!
 

'Mijn naam is Leon Emmen, ik ben 33 jaar oud en woon in Vleuten. Ik ben getrouwd met Kristien en de vader van onze prachtige dochter Lize, die bijna 2 wordt. In het dagelijks leven werk ik als Sustainability Manager bij een IT multinational. In februari 2015 belandde ik vanuit het niets doodziek in het ziekenhuis door een zware bloedvergiftiging. Als gevolg hiervan moesten in april 2015 mijn beide onderbenen geamputeerd worden. Met als grote hobby's hardlopen, voetbal en golf was dat een hard gelach. Ik probeer het leven ten volste te leven, zoals ik ook deed voordat dit gebeurde. De Handbike Battle zie ik als een soort rite de passage: de top bereiken en mijn revalidatieperiode afsluiten. Ik kijk er ontzettend naar uit om die berg te beklimmen. Het zal loodzwaar worden, maar hopelijk ook genieten van het uitzicht en lol met het publiek!'

Runner's World
Daarnaast staat Leon deze maand met zijn verhaal in de Runner's World Nederland, waar hij in 2011 voor in het Dreamteam heeft gezeten. Een indrukwekkende feature van 6 pagina's over wat er met hem gebeurd is en hoe hij nieuwe sportieve uitdagingen in het leven gevonden heeft, met uiteraard ook aandacht voor de HandbikeBattle!

Je kan deze editie in de winkel kopen, bestellen op https://www.runnersweb.nl/product/runners-world-juni-2016 of online lezen via Blendle: https://blendle.com/issue/runners/bnl-runners-20160525.
 
Meer informatie: www.handbikebattle.nl


laatste nieuws

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

19-03-2018

In de bittere kou zette René van Gils op zondag 18 maart een topprestatie neer. Samen met een aantal vrienden liep hij de halve marathon van Utrecht Science Park Marathon. Hij was extra gemotiveerd deze uit te lopen omdat hij rende voor een goed doel, namelijk De Hoogstraat Revalidatie. [...] » Lees verder

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief