De Hoogstraat
Steun ons!
 
GEZOCHT! Vrijwilligers voor Only Friends programma, Utrecht GEZOCHT! Vrijwilligers voor Only Friends programma, Utrecht

Ben jij sportief, enthousiast, goed in je eigen sport en wil je kinderen met een beperking dit ook leren?
Dan zoeken wij jou! Vanaf zaterdag 24 september start er in Utrecht een nieuwe sportclub voor kinderen: Only Friends Utrecht.

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Hierbij vinden wij het belangrijk dat kinderen altijd mee kunnen doen, hard trainen en beter worden in hun sport naar keuze.

(Sportclub Only Friends bestaat al meer dan 15 jaar in Amsterdam en is uitgegroeid tot een zeer succesvolle sportclub met meer dan 600 leden. Naar aanleiding van dit grote succes in Amsterdam is er in het voorjaar van 2016 een werkgroep gestart om deze sportclub voor kinderen met een beperking ook naar de Domstad te halen. Voor meer informatie over Only Friends Amsterdam, bekijk dan de website: https://onlyfriends.nl/)

Wat willen we: Only Friends Utrecht wil, op een toegankelijke manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Utrecht en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”. Naast het hebben van plezier zijn ook trainen, beter worden in jouw sport, het vergroten van het zelfvertrouwen en kameraadschap keywords!

Voor welke kinderen: alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar met een beperking zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten.

Wanneer en waar: De sportclub start op zaterdag 24 september. Elke zaterdag worden er sporten aangeboden tussen 10.00-13.00 uur in de sportzaal van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht.

Wij zijn op zoek naar: Enthousiaste sporters / professionals die het gaaf vinden om een uur les te geven aan deze kinderen. Op vrijwillige basis bied jij jouw sport aan, zodat je deze kinderen enthousiasmeert om jouw sport te leren en daarin beter te worden. Hierbij denken we aan lesgevers voor dans, basketbal, capoeira, tennis, badminton, gymnastiek, bootcamp maar ook andere sporten zijn natuurlijk van harte welkom. Een officiële lesbevoegdheid is geen vereiste, maar je moet wel goed zijn in je sport, lessen kunnen verzorgen en enige affiniteit hebben met deze groep kinderen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die ons graag willen helpen en ondersteunen bij allerlei andere functies voor Only Friends.

Heb je vragen over het lesgeven of wil je je aanmelden? Dit kan bij:
· Femke Heijdemann: femke@hartenvoorsport.nl, m: 06 194 994 50 of
· Marie Jose Hunink: m.hunink@dehoogstraat.nl, m: 06 151 317 60

Wil je meer informatie over de sportclub Only Friends Utrecht, kijk dan op www.dehoogstraat.nl/sport/onlyfriends of stuur een e-mail naar onlyfriends@dehoogstraat.nl


laatste nieuws

25 uur op de fiets voor De Hoogstraat

25 uur op de fiets voor De Hoogstraat

19-09-2018

Afgelopen zaterdag klonk om 12.00 het startschot voor de bijna 50 fietsers die de uitdaging aangingen: 25 uur fietsen voor De Hoogstraat. [...] » Lees verder

Toegankelijk Uiteten Utrecht | vrijdag 5 oktober

Toegankelijk Uiteten Utrecht | vrijdag 5 oktober

11-09-2018

Restaurants in Utrecht laten hun toegankelijkheid en gastvrijheid voor mensen met een handicap zien op vrijdag 5 oktober 2018 tijdens de nationale ‘Week van de toegankelijkheid’. [...] » Lees verder

De Hoogstraat Revalidatie en NT-e introduceren nieuwe behandelmethode voor spasticiteit bij kinderen

De Hoogstraat Revalidatie en NT-e introduceren nieuwe behandelmethode voor spasticiteit bij kinderen

10-09-2018

De Hoogstraat Revalidatie en het Opleidingscentrum NT-e introduceren een nieuwe behandelmethode bij spasticiteit: Extracorporale Shock Wave Therapie (ESWT). [...] » Lees verder

Open avond voor verpleegkundigen

Open avond voor verpleegkundigen

07-09-2018

Ben jij (aankomend) verpleegkundige en nieuwsgierig naar werken in de revalidatie? Onze verpleegkundigen vertellen je tijdens de open avond op 20 september graag welke mogelijkheden er zijn. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 20-09-2018

  Open avond verpleegkundigen

  18:00-20:00
  » Lees meer
 • 22-09-2018

  Dag van de aangepaste sport, voor jong en oud, probeer het uit! Leusden

  10:00-12:00
  » Lees meer
 • 24-09-2018

  Open Avond: Dospovo Volksdansvereniging, Gymzaal, De Hoogstraat, Bring a Friend!

  19:30-22:15
  » Lees meer
 • 06-10-2018

  Special Obstacle Run, Down Under Recreatie, Nieuwegein

  13:00-18:00
  » Lees meer
 • 07-11-2018

  NJK Boccia 2018, t/m 20 jr, MBO College, Hilversum

  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief