De Hoogstraat
Steun ons!
 
GEZOCHT! Vrijwilligers voor Only Friends programma, Utrecht GEZOCHT! Vrijwilligers voor Only Friends programma, Utrecht

Ben jij sportief, enthousiast, goed in je eigen sport en wil je kinderen met een beperking dit ook leren?
Dan zoeken wij jou! Vanaf zaterdag 24 september start er in Utrecht een nieuwe sportclub voor kinderen: Only Friends Utrecht.

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Hierbij vinden wij het belangrijk dat kinderen altijd mee kunnen doen, hard trainen en beter worden in hun sport naar keuze.

(Sportclub Only Friends bestaat al meer dan 15 jaar in Amsterdam en is uitgegroeid tot een zeer succesvolle sportclub met meer dan 600 leden. Naar aanleiding van dit grote succes in Amsterdam is er in het voorjaar van 2016 een werkgroep gestart om deze sportclub voor kinderen met een beperking ook naar de Domstad te halen. Voor meer informatie over Only Friends Amsterdam, bekijk dan de website: https://onlyfriends.nl/)

Wat willen we: Only Friends Utrecht wil, op een toegankelijke manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Utrecht en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”. Naast het hebben van plezier zijn ook trainen, beter worden in jouw sport, het vergroten van het zelfvertrouwen en kameraadschap keywords!

Voor welke kinderen: alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar met een beperking zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten.

Wanneer en waar: De sportclub start op zaterdag 24 september. Elke zaterdag worden er sporten aangeboden tussen 10.00-13.00 uur in de sportzaal van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht.

Wij zijn op zoek naar: Enthousiaste sporters / professionals die het gaaf vinden om een uur les te geven aan deze kinderen. Op vrijwillige basis bied jij jouw sport aan, zodat je deze kinderen enthousiasmeert om jouw sport te leren en daarin beter te worden. Hierbij denken we aan lesgevers voor dans, basketbal, capoeira, tennis, badminton, gymnastiek, bootcamp maar ook andere sporten zijn natuurlijk van harte welkom. Een officiële lesbevoegdheid is geen vereiste, maar je moet wel goed zijn in je sport, lessen kunnen verzorgen en enige affiniteit hebben met deze groep kinderen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die ons graag willen helpen en ondersteunen bij allerlei andere functies voor Only Friends.

Heb je vragen over het lesgeven of wil je je aanmelden? Dit kan bij:
· Femke Heijdemann: femke@hartenvoorsport.nl, m: 06 194 994 50 of
· Marie Jose Hunink: m.hunink@dehoogstraat.nl, m: 06 151 317 60

Wil je meer informatie over de sportclub Only Friends Utrecht, kijk dan op www.dehoogstraat.nl/sport/onlyfriends of stuur een e-mail naar onlyfriends@dehoogstraat.nl


laatste nieuws

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Samenwerken in klinische netwerken is de toekomst!

BLOG Brainwave: Samenwerken in klinische netwerken is de toekomst!

01-03-2018

Revalidatiearts Janneke Stolwijk-Swüste over de stroom van nieuwe kennis en bijblijven [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 17-03-2018

  Aangepaste Sportdag De Ronde Venen, Wilnis

  10:00-13:00
  » Lees meer
 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief