De Hoogstraat
Steun ons!
 
Coloplasttrainingsdag groot succes Coloplasttrainingsdag groot succes

Op 18 april vond de jaarlijkse Coloplasttrainingsdag plaats, als voorbereiding op de HandbikeBattle in Oostenrijk op 18 juni.

Zo’n 70 handbikers - van de 100 Battle-deelnemers - verzamelden in Rheden; een aantal met gezonde spanning. Het was de eerste keer dat de verschillende teams en de individuele deelnemers bijeen kwamen.

Theorie
Gedurende de ochtend was er een informatief programma, wat begon met een openingswoord van Annemarie van Neck, directeur van Coloplast Nederland. Om in de stemming te komen liet zij een indrukwekkend filmpje zien van de strijd die vorig jaar werd geleverd op de berg.
Er was een afwisselend programma in elkaar gedraaid; de route in Oostenrijk kwam aan de orde, de trainingsvoorbereidingen, de technische voorbereidingen, uitleg over het verblijf in Oostenrijk etc. De deelnemers kregen pas écht een beeld van de battle toen 2 deelnemers van vorig jaar hun ervaringen deelden met de aanwezigen. Als geen ander konden zij uitleggen wat een uitdaging als de HandbikeBattle met je doet en zij straalden dat aan alle kanten uit!

Praktijk
Na een fantastische lunch konden de deelnemers eindelijk naar buiten om de handbikes in orde te maken voor een flink aantal rondes op de Posbank. Er was een route van 8 kilometer uitgezet en iedereen genoot volop van het prachtige weer en de schitterende omgeving. Bij de verzorgingspost van Coloplast was stemmingsmuziek en er waren bananen en drankjes om de inwendige mens te verzorgen zodat men er weer tegenaan kon in de volgende bike-ronde.

De dag eindigde met een gezellige borrel, om ervaringen uit te wisselen. Waar de één kon zeggen dat hij klaar is voor de Battle, moest  de ander bekennen dat er nog heel wat moet gebeuren. Eén ding is zeker: de deelnemers en de begeleiders verheugen zich enorm op het echte werk in Oostenrijk! Zij komen elkaar half juni weer tegen. Dank aan Coloplast voor deze fantastische dag!


laatste nieuws

Revalidatie bij chronische pijn en vermoeidheid en de ALS app voor naasten: nieuw nummer Revalidatie Magazine

Revalidatie bij chronische pijn en vermoeidheid en de ALS app voor naasten: nieuw nummer Revalidatie Magazine

20-06-2018

Het vernieuwde online magazine van Revalidatie Nederland biedt ieder kwartaal nieuws over de medisch specialistische revalidatie. [...] » Lees verder

De Hoogstraat Highlanders finishen allemaal bij de HandbikeBattle

De Hoogstraat Highlanders finishen allemaal bij de HandbikeBattle

19-06-2018

Nu we weer allemaal veilig thuis zijn kunnen we terugkijken op een fantastische week! Alle handbikers van De Hoogstraat Highlanders hebben de berg bedwongen op zijn/haar eigen manier. [...] » Lees verder

Promotie Mattijs Alsem

Promotie Mattijs Alsem

13-06-2018

Op dinsdag 10 juli zal Mattijs Alsem zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

De HandbikeBattle bijna van start!

De HandbikeBattle bijna van start!

12-06-2018

Gisteren zijn we allemaal na een lange reis veilig aangekomen in Oostenrijk. Vandaag de eerste kennismaking met 'de berg'. Wel even slikken, want dat is toch best pittig! [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 30-06-2018

  Clinic Handbiken 'Trappen met je handen', Wilhelminapark, Utrecht

  13:30-14:30
  » Lees meer
 • 10-07-2018

  Clinic Zitvolleybal, Stadsplateau, bovenaan de trappen, voor ingang Stadskantoor Utrecht

  16:00-18:00
 • 25-08-2018

  Sponsor Team Triathlon 2018, Veenendaal

  » Lees meer
 • 06-10-2018

  Special Obstacle Run, Down Under Recreatie, Nieuwegein

  13:00-18:00
  » Lees meer
 • 22-11-2018

  NVDG Basiscursus Dwarslaesie

  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief