De Hoogstraat
Steun ons!
 
Coloplasttrainingsdag groot succes Coloplasttrainingsdag groot succes

Op 18 april vond de jaarlijkse Coloplasttrainingsdag plaats, als voorbereiding op de HandbikeBattle in Oostenrijk op 18 juni.

Zo’n 70 handbikers - van de 100 Battle-deelnemers - verzamelden in Rheden; een aantal met gezonde spanning. Het was de eerste keer dat de verschillende teams en de individuele deelnemers bijeen kwamen.

Theorie
Gedurende de ochtend was er een informatief programma, wat begon met een openingswoord van Annemarie van Neck, directeur van Coloplast Nederland. Om in de stemming te komen liet zij een indrukwekkend filmpje zien van de strijd die vorig jaar werd geleverd op de berg.
Er was een afwisselend programma in elkaar gedraaid; de route in Oostenrijk kwam aan de orde, de trainingsvoorbereidingen, de technische voorbereidingen, uitleg over het verblijf in Oostenrijk etc. De deelnemers kregen pas écht een beeld van de battle toen 2 deelnemers van vorig jaar hun ervaringen deelden met de aanwezigen. Als geen ander konden zij uitleggen wat een uitdaging als de HandbikeBattle met je doet en zij straalden dat aan alle kanten uit!

Praktijk
Na een fantastische lunch konden de deelnemers eindelijk naar buiten om de handbikes in orde te maken voor een flink aantal rondes op de Posbank. Er was een route van 8 kilometer uitgezet en iedereen genoot volop van het prachtige weer en de schitterende omgeving. Bij de verzorgingspost van Coloplast was stemmingsmuziek en er waren bananen en drankjes om de inwendige mens te verzorgen zodat men er weer tegenaan kon in de volgende bike-ronde.

De dag eindigde met een gezellige borrel, om ervaringen uit te wisselen. Waar de één kon zeggen dat hij klaar is voor de Battle, moest  de ander bekennen dat er nog heel wat moet gebeuren. Eén ding is zeker: de deelnemers en de begeleiders verheugen zich enorm op het echte werk in Oostenrijk! Zij komen elkaar half juni weer tegen. Dank aan Coloplast voor deze fantastische dag!


laatste nieuws

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Samenwerken in klinische netwerken is de toekomst!

BLOG Brainwave: Samenwerken in klinische netwerken is de toekomst!

01-03-2018

Revalidatiearts Janneke Stolwijk-Swüste over de stroom van nieuwe kennis en bijblijven [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief