De Hoogstraat
Steun ons!
 
Certificaten voor kwaliteit (HKZ) en veiligheid (VMS) verlengd Certificaten voor kwaliteit (HKZ) en veiligheid (VMS) verlengd

Op 16, 17 en 18 november 2015 vond de jaarlijkse audit plaats van onze systemen voor kwaliteit (HKZ) en veiligheid (VMS).

Deze drie dagen hebben de externe auditoren met veel medewerkers gesprekken gevoerd over het werk en de manier waarop wij dat georganiseerd hebben. Het enthousiasme waarmee de medewerkers over hun werk vertellen is hen ook deze keer weer opgevallen. De meerwaarde van het mooie gerenoveerde gebouw en de frisse uitstraling hebben de auditoren gezien en gevoeld. Een groeiend veiligheidsbewustzijn hebben ze in veel gesprekken waargenomen. Het resultaat van deze succesvolle audit is verlenging van het HKZ-certificaat en het VMS-certificaat.

Lees het verslag (link toevoegen)


laatste nieuws

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

Wat een topprestatie! René liep voor De Hoogstraat!

19-03-2018

In de bittere kou zette René van Gils op zondag 18 maart een topprestatie neer. Samen met een aantal vrienden liep hij de halve marathon van Utrecht Science Park Marathon. Hij was extra gemotiveerd deze uit te lopen omdat hij rende voor een goed doel, namelijk De Hoogstraat Revalidatie. [...] » Lees verder

Promotie Maremka Zwinkels

Promotie Maremka Zwinkels

15-03-2018

Op 12 april zal Maremka Zwinkels haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

Scholing neurorevalidatie voor verpleegkundigen en verzorgenden

08-03-2018

Werk je als verpleegkundige of verzorgende met mensen met een CVA? Dan kan je tijdens de geaccrediteerde scholing je kennis vergroten over neurorevalidatie. De Hoogstraat Revalidatie organiseert een vierdaagse ketenbrede scholing waar verschillende onderwerpen aan bod komen.
  [...] » Lees verder

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

Antwoord op vragen omtrent NAH | Informatiemarkt 26 maart

06-03-2018

Wanneer u niet- aangeboren hersenletsel heeft, kunnen er bij u en uw naasten vragen ontstaan over bijvoorbeeld wonen, werken en mantelzorg. Tijdens de informatiemarkt op maandag 26 maart kunt u kennismaken met verschillende organisaties die u kunnen helpen bij deze vragen. U bent van harte welkom om 19.00 in De Hoogstraat Revalidatie.
  [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 24-03-2018

  Informatieve contactdag voor mensen met een hoge dwarslaesie

  11:00-16:30
  » Lees meer
 • 14-04-2018

  Paralympische Talentherkenningsmiddag, NOC*NSF, Papendal, Arnhem (12-35jr)

  14:00-17:00
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief