De Hoogstraat
Steun ons!
 

Bezoek


Bezoek is van harte welkom bij De Hoogstraat. Er zijn geen vaste bezoektijden, omdat de situaties van de revalidanten verschillen. We vragen u daarom om zelf met uw bezoek af te spreken wanneer zij komen, zodat uw bezoek rekening kan houden met uw behandel- en rusttijden. Uw bezoek kan tegen betaling mee-eten.


Kliniek volwassenen: u kunt uw bezoek in het restaurant op de begane grond ontvangen. Hier zijn koffie, thee, kleine snacks en (vanaf 17.00 uur licht alcoholische) dranken verkrijgbaar. Als u aan bed gebonden bent, kunt u met uw bed naar beneden. We verzoeken u om uw bezoek te vragen u in bed naar beneden te brengen.
Bij het ontvangen van bezoek op de afdeling vragen wij u rekening te houden met uw mederevalidanten en hun privacy. Wanneer anderen last hebben van geluid of drukte, dan zoekt de verpleging samen met u een oplossing.

Kliniek jeugd: je ontvangt je bezoek in de huiskamer op de afdeling.


Adres

De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht. Zie ook contact en route.

Klinische revalidatie: 'anders dan in het ziekenhuis'

Een revalidatiecentrum is geen ziekenhuis, wellicht vallen u verschillen op. Een revalidant van De Hoogstraat zegt het zo: ‘Ik vond het eerst wel gek dat je hier overdag niet in bed ligt. En in het weekend mag je als dat kan naar huis! Ik vond het ook apart dat het zo lang duurt, revalideren. Maar nu ik hier gewend ben, vind ik het juist wel fijn dat ik zo intensief aan zoveel dingen kan werken. Wat me trouwens erg meeviel, is hoe zorgzaam ze hier zijn. Je moet best hard werken, maar nooit te hard. Ze zijn aardig en helpen je als het nodig is; ze laten je echt niet aan je lot over. En ik vind het juist goed dat ze je zoveel mogelijk zelf laten doen, want daardoor word je straks weer zo zelfstandig mogelijk.'

Beschikbare downloads

laatste nieuws

VR Supermarkt bij NEMO Science Live

VR Supermarkt bij NEMO Science Live

15-09-2016

Slim boodschappen doen? Test je hersenen in De Virtuele Supermarkt. [...] » Lees verder

Folder: Hoe steun ik mijn kind

Folder: Hoe steun ik mijn kind

09-09-2016

Het is vaak niet makkelijk om je ouderrol goed te vervullen als je een chronische beperking (zoals een dwarslaesie of een beroerte) hebt of een chronische ziekte zoals diabetes mellitus. [...] » Lees verder

ALS revalidatiezorg wordt positief ervaren, maar kan pro-actiever

ALS revalidatiezorg wordt positief ervaren, maar kan pro-actiever

08-09-2016

De meeste patiënten en mantelzorgers hebben positieve ervaringen met de ALS revalidatiezorg, zo blijkt uit een enquête van het ALS Centrum in samenwerking met het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht. 
  [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Promoveren is als het beklimmen van de Kilimanjaro

BLOG Brainwave: Promoveren is als het beklimmen van de Kilimanjaro

01-09-2016

Promovenda Maremka Zwinkels: promoveren = teamwork [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

  • 06-11-2016

    Paralympische Talentdag, Sportclub Only Friends, Amsterdam

    » Lees meer
  • 07-11-2016

    Hersenletselcongres 2016

    » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief