De Hoogstraat
 

Kom verder, strategisch beleid 2018-2021

 

Het beste resultaat in een inspirerende omgeving

De jaren van 2013 tot 2016 zullen 4 jaren worden van grote veranderingen. Enerzijds hele tastbare veranderingen door de renovatie van ons gebouw aan de Rembrandtkade, anderzijds veranderingen als reactie op de manier waarop de zorg in Nederland georganiseerd zal worden.
 

Waar krijgen we mee te maken?

 • Grotere zeggenschap van patiënten
 • Andere vormen van financiering
 • Meer invloed van zorgverzekeraars
 • Nieuwe samenwerkingspartners
 • Nieuwe concurrenten
   

Wat gaan wij daarmee doen?

In het beleidsplan beschrijven we in detail wat wij zien als de belangrijkste factoren voor een succesvolle toekomst van De Hoogstraat; wie we willen zijn, wat we willen doen (en wat niet) en hóe we dat willen doen. Op dit deel van de website geven we de hoofdlijnen aan, waarop we verder willen komen voor onze toekomstige patiënten, verwijzers, zorgverzekeraars en medewerkers.
 
Kom verder staat voor gastvrijheid: patiënt, bezoeker, verwijzer, collega; wie bij ons aanklopt, nodigen we van harte uit om binnen te komen.
Kom verder staat voor een belofte: wie ons advies en onze hulp zoekt, een beroep doet op onze kennis en ervaring, weet zich verzekerd van de beste zorg.
Kom verder staat voor de uitdaging voor iedereen die bij ons of met ons werkt of wil werken: maak de zorg beter, de kennis groter, de ervaring rijker.

laatste nieuws

Promotie Teuni ten Brink

Promotie Teuni ten Brink

16-01-2018

Op 20 februari zal Teuni ten Brink haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw in Utrecht [...] » Lees verder

Wat zou u op de onderzoeksagenda in de kinderrevalidatie willen hebben?

Wat zou u op de onderzoeksagenda in de kinderrevalidatie willen hebben?

12-01-2018

Bent u ouder van een kind in de kinderrevalidatie? Laat ons weten welke onderwerpen u belangrijk vindt. [...] » Lees verder

EXPAND Publicatieprijs 2017 voor Tijn van Diemen

EXPAND Publicatieprijs 2017 voor Tijn van Diemen

11-01-2018

Tijn van Diemen, werkzaam in de Sint Maartenskliniek en het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (samenwerking De Hoogstraat Revalidatie en UMC Utrecht), heeft de EXPAND Publicatieprijs 2017 van het Centrum voor Revalidatie van het UMCG gewonnen.
  [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Bewegen of beweging

BLOG Brainwave: Bewegen of beweging

03-01-2018

Het verwerken van visuele informatie lijkt een eenvoudige klus voor de hersenen. Promovendus Jasper Fabius vertelt wat er allemaal bij komt kijken. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 01-02-2018

  Netwerkavond kinderrevalidatie

  18:15-20:30
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief