De Hoogstraat
 

Kom verder, strategisch beleid 2013-2016


Het beste resultaat in een inspirerende omgeving

De jaren van 2013 tot 2016 zullen 4 jaren worden van grote veranderingen. Enerzijds hele tastbare veranderingen door de renovatie van ons gebouw aan de Rembrandtkade, anderzijds veranderingen als reactie op de manier waarop de zorg in Nederland georganiseerd zal worden.

Waar krijgen we mee te maken?

 • Grotere zeggenschap van patiënten
 • Andere vormen van financiering
 • Meer invloed van zorgverzekeraars
 • Nieuwe samenwerkingspartners
 • Nieuwe concurrenten
   

Wat gaan wij daarmee doen?

In het beleidsplan beschrijven we in detail wat wij zien als de belangrijkste factoren voor een succesvolle toekomst van De Hoogstraat; wie we willen zijn, wat we willen doen (en wat niet) en hóe we dat willen doen. Op dit deel van de website geven we de hoofdlijnen aan, waarop we verder willen komen voor onze toekomstige patiënten, verwijzers, zorgverzekeraars en medewerkers.
 
Kom verder staat voor gastvrijheid: patiënt, bezoeker, verwijzer, collega; wie bij ons aanklopt, nodigen we van harte uit om binnen te komen.
Kom verder staat voor een belofte: wie ons advies en onze hulp zoekt, een beroep doet op onze kennis en ervaring, weet zich verzekerd van de beste zorg.
Kom verder staat voor de uitdaging voor iedereen die bij ons of met ons werkt of wil werken: maak de zorg beter, de kennis groter, de ervaring rijker.

laatste nieuws

Uit de rolstoel, spelen in het zand!

Uit de rolstoel, spelen in het zand!

23-10-2017

Tijdens de herfstvakantie gingen de kinderen en jongeren die verblijven in De Hoogstraat met elkaar op pad. Op de fiets of met de rolstoelbus gingen ze richting het bos in Rhijnauwen. [...] » Lees verder

Hoe en waar kan een revalidant het beste leren?

Hoe en waar kan een revalidant het beste leren?

11-10-2017

De afdeling neurorevalidatie van De Hoogstraat Revalidatie wil revalidanten een optimale leeromgeving bieden om intensief en ‘op maat’ te oefenen op een manier die aansluit bij hun eigen leven. De Hoogstraat heeft onderzocht in hoeverre dat nu het geval is.
  [...] » Lees verder

Kijktip! | RTV Utrecht 10 oktober

Kijktip! | RTV Utrecht 10 oktober

10-10-2017

Onlangs maakte RTV Utrecht opnames in De Hoogstraat voor het programma ‘Westbroek’. Vandaag is de uitzending vanaf 07.05 uur op RTV Utrecht te bekijken. Elk half uur wordt deze herhaald. U kunt de aflevering achteraf terugkijken op www.rtvutrecht.nl.    [...] » Lees verder

BLOG Brainwave: Melk en meer: over behoeften in de zorg

BLOG Brainwave: Melk en meer: over behoeften in de zorg

03-10-2017

Psycholoog en onderzoeker Maarten Fischer schrijft over autonomie, competentie en verbondenheid. [...] » Lees verder

» meer nieuwsberichten

Agenda

 • 22-11-2017

  Symposium maatwerk WMO

  13:15-17:00, De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10 in Utrecht
  » Lees meer
» meer agenda

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief