Naar de website van
De Hoogstraat

2013 in vogelvlucht

7

Vrienden van De Hoogstraat

RIJKDOM!
Zonder vrienden ben je nergens!
Naast de vele vrienden die jaarlijks extra uitgaven voor revalidanten mogelijk maken, die niet uit het reguliere budget kunnen worden betaald, bedanken we in 2013 ook een aantal vrienden met een bijzonder verhaal.
  • Stichting Unlocked gaf € 5.000,- bestemd voor onderzoek naar beroerte.
  • Henk van Duuren liep met zijn rollator een gesponsorde bedevaartstocht van 120 km naar Santiago de Compostella in Spanje. ‘Ik doe het graag om zo nieuwe patiënten te ondersteunen’, aldus Henk van Duuren. Met het geld werd een beeldscherm aangeschaft dat in verbinding gebracht wordt met een hometrainer (fietslabyrinth). Revalidanten kunnen zo door stad en land fietsen en worden extra uitgedaagd om te trainen.
  • Minke van Vliet (13) en Samuel Bronius (9) organiseerden samen in hun buurt een sponsorloop om geld op te halen voor de jeugdafdeling. Hun vriend Gijs revalideerde daar nadat hij hersenletsel had opgelopen als gevolg van een ontsteking. Omdat Gijs zo goed werd geholpen, wilden ze iets voor De Hoogstraat terugdoen. Minke en Samuel hebben met hun sponsorloop 1000 euro opgehaald, geld dat wordt besteed aan leuke uitstapjes voor de jeugdafdeling.

Ook vriend worden van De Hoogstraat? Kijk op de website voor meer informatie.